Menu+

Modele de prezentari balul bobocilor

Posted on Feb 18, 2019 by in Uncategorized | 0 comments

Sebastian Ungureanu, dragul meu SEBI, esti atat de Frumos. ai o tinuta demna, o FATA deschisa ce exptima mult optimisme, siguranta de sine, vioiciané si frumusetea nealterata a Tineretii, si intreaga ta aliura exprima un caracter Darz, hotarat, Cu inclinatii spre idealuri MARETE. Bravo SEBI, ITI urez sa Devi intotdeauna CEEA CE TI-ai Propus, iar pentru acest souscrit DIN Balul bobocilor, ITI urez sa OBTI locul intai, adica Mister!!! Liceul de Arte “Regina Maria” DIN Alba Iulia se pregătește pentru Balul Bobocilor 2017. PE 24 noiembrie, 12 elevi de clasa a IX-a se vor întrece pentru titlurile de Miss și Mister 2017. Tema balului Din acest an va fi “Popoare antice”. Stdudenții anului I, a Universității de stat “Bogdan Petriceicu Hasdeu” DIN Cahul, vă invită în Data de 2 noiembrie la ora 17,00-la Balul Bobocilor 2018. Festivitatea se va desfășura în Sala de festivități, blocul de Studii Nr. 1. În souscrit sunt puse trei premii Băneşti și diverse cadori oferite de către sponsori. Denis Cristorian – “Bună! MĂ numesc Cristorian Denis, am 15 Ani și studiez artele plastice. Vreau să particip la Balul Bobocilor ca să câștig misterul și să mĂ distrez alături de plafalți participanți. Hobby-urile Mele sunt Muzica și Graffiti-UL.

” Miruna Brad sunt Absolut convins ca esti CEA de PE primul loc. CREC ca sont Noroc partenerul Tau cu tine, va fi si El PE locul 1 dupa tine. Étain pumnii… BAFTA în caz că echipa va depăşi timpul indicat în règlement va fi scăzut un punct DIN totalul final. Descriere personală: O să încep prin a mĂ autocaracteriza ca fiind, deşi în acest Context nu este tocmai potrivit, O persoană timidă. Pasiini în CEEA ce fac ími este stârnită greu, Dar atunci Când o am DAU dovadă de perseverenţă şi implicare, regăsindu-mĂ întru totul în caracteristicile zodiei Mele. Mottoul meu: Învaţă DIN greşelile Altora; Viaţa este mult prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Evaluarea echipelor participante se desfăşoară Sub formă deschisă de către juriu, SCPUOM DIN 5 persoane. Miruna Brad – «Salut! MĂ cheamă Miruna Brad și sunt DIN clasa a IX-a B la secția Arhitectură. La bal, eu și partenerul meu v-OM reprezenta amerindienii. AM Decis să particip la bal, deoarece, fiind boboacă mi se pare o Experiență interesantă. Particip deoarece sunt o Fire competitivă și știu că o să DAU tot ce am mai bun ca să câștig.

Dans primul rand, atunci cand LASI Un Comentariu, inainte de a-l Posta, verifica-l DIN Punct de de. PE Langa ca a fost un comentariu rautacios, II lipsesc virgulele de rigoare. In fine, daca ai trecut de clasele primare, asta s-a intamplat DIN Mila invatatoarei, Dar chiar sa mananci litere!? Penibil!!! In Al doilea Rand, nu cred ca Esti in masura sa froid de partenerul EI daca nu il cunosti, chiar nu se face asa ceva. Daca ITI place Miruna, atunci Lasa Un Comentariu Care face referire doar la perosana nombreux EI. “CREC sont Noroc partenerul Tau cu tine…” EI bine, daca doar crezi, nu-ti mai expune parerea en public. Multumesc! Învăţământ liceal-resursele elevilor-Creaţii artistice-clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; PE toti concurenţii, deoarece toti sunt persoane extraordinare! Iniţial nu am fost foarte în largul meu, acesta fiind primul meu contact cu domeniul artistique. PE parcurs însă, m-am acomodat şi acum aştept cu nerăbdare Seara Zilei de 7 Decembrie. Descriere personală: sunt o persoană agitată, nu pot să stau locului, ími place să mĂ distrez, şi atunci Când ími place CEEA ce fac pot să DAU tot ce am mai bun În mine, Dar Dacă nu ími place o anume activez ími este foarte greu să mĂ concentrez asupra EI. Nicoleta Lucaciu – “Bună! MĂ numesc Lucaciu Nicoleta, am 15 Ani și studiez Arhitectura la Liceul de Arte “Regina Maria”.

Considérez că Balul e una dintre cele mai Frumoase experiențe DIN Liceu.